[ contact ]
SEDIUL NOSTRU

Str. Mihai Eminescu, nr. 12, Arad, România

TELEFON

+40 749 870 538

Jotun Colour Trends 2022

Vă prezint o nouă colaborare cu brandul Jotun, colaborare realizată prin Decofire dealer-ul Jotun din partea de nord vest a României.
Jotun este brandul norvegian cu exclusivitate în lanțul de magazine unuia dintre cei mai mari retaileri de bricolaje din lume, respectiv Ikea , exclusivitate câștigată prin calitatea superioară a produselor sale , vopsele lavabile de interior ,vopsele petru fațade exterioare pentru suprafețe lemnoase, o calitate dovedită prin rezistența la intemperiile unei clime dure din zona nordică a Europei.
În curând, Ikea va deschide un nou magazin la Timișoara iar în saloanele de prezentare veți găsi pereți vopsiți cu lavabile Jotun, undeva pe suprafața peretelui vopsit veți găsi un cod care reprezintă codul de culoare din gama produselor Jotun.
Fiind un brand super calitativ produsele acestuia se vând doar de dealeri sau reprezentații prin intermediul designerilor sau a architecților, dealeri care oferă și consultanță pentru realizarea culorilor sau a cantitaților necesare , soluții tehnice care ajută la evitarea pierderilor și realizarea efectului scontat.

#jotun #dalmadobosinteriors #dalmadesign #collaboration

xadmin

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *